www.victorycs.nl


  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

11 november 2010

Letselschadebehandelaren bundelen hun krachten

bron: Keurmerkletselschade.nl

In de wachtkamers bij veel artsen, ziekenhuizen en andere medische instellingen zijn letselschadefolders te vinden. Veel van deze folders verwijzen letselschadeslachtoffers naar letselschadebureaus die onder de maat zijn.

Eerder dit jaar heeft Tros Radar aandacht besteed aan malafide praktijken van letselschadebureaus. De betreffende bureaus lieten de slachtoffers financieel nadelige contracten ondertekenen. Veel letselschadeslachtoffers hebben zich na de Tros Radar-uitzending gewend tot Slachtofferhulp Nederland.
 
De belangrijkste marktpartijen op het gebied van letselschade hebben hun krachten nu gebundeld in een unieke actie. Aan de medische sector zijn deze week brieven gestuurd met het verzoek om alleen door te verwijzen naar partijen die aan strenge kwaliteitseisen voldoen en fatsoenlijk declareren. De brief is ondertekend door Slachtofferhulp Nederland, De Vereniging van Letselschade Advocaten, De Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade, Het Nederlands Instituut van Register Experts, de Vereniging Nationale Letselschade Experts en De Stichting Keurmerk Letselschade.

Google zou een keurmerk moeten hanteren

Het is Google die zonder aanzien des persoons bloedgeld accepteert om reclame te maken voor makelaars in letsel. Het effect van de Google Adwords campagnes is dat onnodig no cure no pay contracten worden aangeboden omdat immers ook de makelaar in letsel geld moet verdienen. Het zou gepast zijn als Google alle makelaars in letsel zou weren van zijn index. Een verzoek aan de NMA/justitie e.d. zou op korte termijn gestart moeten worden.

Wist u dat als u het woordje letselschade in Google intypt en u klikt op één van de gesponsorde linkjes, (bovenaan drie en rechts 7), dit diegene waar u op klikt € 3,- kost? Het staat een ieder vrij om dit te doen immers deze partijen maken reclame voor hun bedrijf via Google. Google doet dit natuurlijk ook voor de woorden: letsel, verkeersongeval, bedrijfsongeval, aansprakelijkheid etc.