www.victorycs.nl


  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Het is zover, na jaren komt eindelijk uw letselschadezaak ten einde. U heeft een voorstel gekregen van uw belangenbehartiger en denkt er sterk over na uw zaak te sluiten.

Bij het afsluiten van een letselschadezaak is het belangrijk dat u uw advocaat of belangenbehartiger om een belastinggarantie vraagt. Dit om te voorkomen dat uw slotbetaling maar ook de aan u verstrekte voorschotten, door de belastingdienst gezien worden als inkomen, waardoor u mogelijk aangeslagen kan worden voor de inkomstenbelasting. De verzekeraar geeft hiertoe speciaal een belastinggarantie af. Mocht u dan toch in de problemen komen, dan kunt u zich tot de verzekeraar wenden.

De voorschotten welke u in uw zaak heeft gekregen zijn, als het klopt, verstrekt ter dekking van de verschenen schade.  Als bij de opbouw van de schadestaat in de verschenen schade een behoorlijke post verlies aan arbeidsvermogen zit (met als gevolg een verlies aan inkomen), dan dient u ook over dit gedeelte een belastinggarantie te krijgen.

Verzekeraars doen tegenwoordig niet meer moeilijk over het verstrekken van een belastinggarantie door het gewijzigde belastingstelsel.

Heeft u vragen? Bel dan gerust, wij staan u gaarne vrijblijvend te woord.