www.victorycs.nl


  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Second Opinion

U bent onzeker over uw zaak. Doet uw advocaat of letselschadeexpert het nu wel goed? Hij neemt, volgens u, niet alle schadeposten mee en zijn toelichting is voor u niet te volgen. U vraagt  hem diverse keren om u duidelijkheid te verschaffen, maar helaas.

Natuurlijk kunt u via Google heel veel informatie terug vinden. Ook deze site biedt u veel informatie over letselschade. Echter elke zaak is anders en u kunt dus niet appels met peren vergelijken.

Op deze site treft u enorm veel informatie aan over het letselschadevak. Met name het gedeelte: 'Het traject van A tot Z" geeft u een praktisch inzicht in wat er allemaal gebeurt. Zo treft u aan:

Op een verjaardagsfeestje worden zaken bijvoorbeeld gemakkelijk met elkaar vergeleken. Waarom kreeg Jan € 60.000,- voor zijn whiplashzaak en ik maar € 15.000,-? De materie is niet zozeer moeilijk, maar de waarde van een zaak en de omvang van de schade worden door meerdere factoren bepaald en daardoor is het voor een leek niet gemakkelijk te overzien.

Wilt u gratis advies, bel dan gerust. Het kan 6 dagen per week tot 21.00 uur en het kost u niets. Wij staan u graag te woord. U kunt ook uw dossier of honorariumafpraak met uw belangenbehartiger gratis aan ons voorleggen. Contact