www.victorycs.nl


 • Narrow screen resolution
 • Wide screen resolution
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size

Na een ongeluk

Een ongeluk geeft pijn, verdriet en financiële zorgen. Mogelijk heeft u buiten uw schuld letsel opgelopen en zoekt u antwoorden op de vraag hoe u uw schade kunt verhalen en welk traject u dan dient te volgen. Wij geven u op deze site uitgebreide informatie over alle aspecten die bij het verhalen van letselschade aan de orde komen. Als u naar de categorie "het traject van A tot Z" gaat, dan kunt u zien wat er allemaal gebeurt in een schadetraject.    

Herkent u dit?

 • Nee, mevrouw wij verlenen geen dekking
 • U heeft geen getuige…, dus kunnen wij u niet verder helpen
 • Een tarief van € 235,- per uur exclusief kantoorkosten en BTW, is dat normaal?
 • No cure no pay, is dat wel nodig? De aansprakelijkheid is toch erkend?
 • Ik ben aangereden maar de dader is doorgereden en nu... Wie helpt mij?

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Victory Juridisch Advies tel: 030-8901346 (09.00-21.00 uur)

Voor wie?

 • De particulier, die gedupeerd is
 • De belangenbehartiger die advies wenst op het gebied van de letselschade
 • De ondernemer die tegen een laag tarief professioneel advies krijgt

Wat staat er op de site.

De uitgebreide site van Victory geeft inzicht in het letselschadetraject van A tot Z. Dit betekent dat u zelf inzicht kunt krijgen in de fase waarin uw zaak zich bevindt. Het is noodzakelijk dat u in ieder geval begrijpt wat er allemaal speelt en wat u wel en/of niet moet doen. Victory geeft uitleg over letselschade via artikelen, case stories maar ook via letselschadefilmpjes. Voorlichting kunt u krijgen over de verschillende typen ongevallen zoals verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en overige. Het internet wordt steeds belangrijker. Welke informatie is nuttig en waar gaat de informatiestroom van Google fout. Waarom heeft Google geen keurmerk en is dit nodig? 

Victory heeft het afgelopen jaar veel slachtoffers geholpen, soms ook kosteloos terwijl er geen enkele vergoeding tegenover stond dus ook geen honorarium van een verzekeraar. We hebben een aantal zaken goed kunnen regelen. Helaas lopen niet alle zaken goed af. De zaak van de heer Bouwman in Mexico bijvoorbeeld, waarbij slechts € 4000,- verhaald kon worden omdat er niet op tijd verweer in Mexico werd gevoerd en zijn voormalig belangenbehartiger zat te slapen. Het is goed om ook kennis te nemen van niet succesvolle zaken opdat u er inzicht in krijgt.

Als het nodig is, is No cure no pay een goed systeem. Vaak is het ook onnodig maar worden cliënten toch gemakshalve ingeboekt op no cure no pay. Waarom? U treft het allemaal op onze site aan onder uitleg no cure no pay.

De site is nog niet helemaal af maar straks zult u onder het kopje jurisprudentie een aantal zaken aantreffen die van groot belang zijn geweest voor de vormgeving van de huidige rechtspraak over letselschade. U treft positieve maar ook negatieve uitspraken aan. Als u niet naar de negatieve zaken kijkt dan zou het lijken alsof alle zaken in rechte goed gaan. Helaas is dit niet zo.

Letselschade en TV  Er zijn nogal wat programma's gemaakt over kantoren die het niet zo nauw nemen met de belangen van slachtoffers maar ook over verzekeraars die niet willen betalen en de causliteit en aansprakelijkheid betwisten. Jeroen Terlingen heeft een paar filmpjes gemaakt om u een toelichting te geven op een aantal deelgebieden. Op de site treft u ook onze top 5 tips letselschade en top 10 tips voor de verzekeringsarts aan. In onze kennisbank treft u het spoorboekje en de bedrijfsregelingen die wel van belang zijn maar bijna niemand kent.

Het heeft onze overtuiging dat u, na het lezen van de site, zelf de materie beter zult begrijpen. Misschien komt u tevens tot de conclusie dat u in Victory een betrouwbare partij treft, die wil vechten voor uw belangen. U kunt ons altijd bellen.